Menu
Your Cart

Texture Double Sided PEI Spring Steel Sheet For Bambu Lab X1/P1P/P1S

Texture Double Sided PEI Spring Steel Sheet For Bambu Lab X1/P1P/P1S
Texture Double Sided PEI Spring Steel Sheet For Bambu Lab X1/P1P/P1S

Το Texture Double Sided PEI Spring Steel Sheet είναι ιδανικό για τους 3D εκτυπωτές Bambu Lab X1/P1P/P1S. Διαθέτει επιφάνεια με υφή για καλύτερη πρόσφυση και ευκολία στη χρήση, επιτρέποντας εύκολη αφαίρεση των εκτυπώσεων χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Η υψηλής ποιότητας επίστρωση PEI παρέχει αντοχή στη φθορά και εξαιρετική απόδοση σε πολλές εκτυπώσεις. 


Χαρακτηριστικά

  • Διπλής όψης επιφάνεια: Εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και επιλογή επιφάνειας ανάλογα με τις ανάγκες εκτύπωσης.
  • Υφή για καλύτερη πρόσφυση: Ιδανική για υλικά όπως PLA, PETG και ABS, διασφαλίζοντας σταθερότητα κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης.
  • Εύκολη αφαίρεση εκτυπώσεων: Η ελατηριωτή πλάκα επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση χωρίς τον κίνδυνο φθοράς της εκτύπωσης ή της επιφάνειας.
  • Αντοχή στη φθορά: Η υψηλής ποιότητας επίστρωση PEI εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση ακόμα και σε απαιτητικές εκτυπώσεις.
  • Εύκολη συντήρηση: Καθαρίζεται εύκολα με κοινά καθαριστικά, διατηρώντας την απόδοσή της.

Διαστάσεις
 257x257x0.5mm

Κατάλληλο για Bambu X1/P1P/P1S.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,12€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 25396
Αγορά