Menu
Your Cart

Xiaomi Mi True Wireless Stereo Earphones 2 Pro Bluetooth V5.0 EDR Black Ακουστικά Ασύρματα BHR5264GL

Xiaomi Mi True Wireless Stereo Earphones 2 Pro Bluetooth V5.0 EDR Black Ακουστικά Ασύρματα BHR5264GL
Xiaomi Mi True Wireless Stereo Earphones 2 Pro Bluetooth V5.0 EDR Black Ακουστικά Ασύρματα BHR5264GL
Xiaomi Mi True Wireless Stereo Earphones 2 Pro Bluetooth V5.0 EDR Black Ακουστικά Ασύρματα BHR5264GL
Xiaomi Mi True Wireless Stereo Earphones 2 Pro Bluetooth V5.0 EDR Black Ακουστικά Ασύρματα BHR5264GL
Xiaomi Mi True Wireless Stereo Earphones 2 Pro Bluetooth V5.0 EDR Black Ακουστικά Ασύρματα BHR5264GL
89,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 72,54€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 21777
Αγορά

Mi True Wireless Earphones 2 Pro 

Ευρείας συχνότητας ενεργή ακύρωση θορύβου 35dB hybrid active noise cancellation * 

Υποστηρίζει Transparency mode* Εύκολη επικοινωνία ενώ φοράτε ακουστικά 

3-mic ENC για καθαρές κλήσεις 

12 χιλ. μεγάλος LCP δυναμικος driver Ρεαλιστική απόδοση σε πρίμα, μεσαία και μπάσο 

Πιστή απόδοση ηχητικής ποιότητας επιπέδου στούντιο. Συντονισμός από τα εσωτερικά εργαστήρια ήχου της Xiaomi 

30 ώρες πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας* Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 6 ώρες με χρήση ενός ακουστικού 

Ασύρματη φόρτιση. Υποστηρίζει το Qi πρωτόκολλο ασύρματης φόρτισης 

Πολυτελής κεραμική υφή. Ομαλή αφή και μεγάλη αντοχή  

Ενεργής ακύρωση θορύβου ευρείας ζώνης 

Βυθιστείτε στη μουσική και τις ταινίες 

Για να αντιμετωπίσουμε τους κοινούς θορύβους, χρησιμοποιούμε ένα μικρόφωνο τροφοδοσίας και ένα μικρόφωνο ανατροφοδότησης ώστε να επιτύχουμε υβριδική εξασθένιση έως 35dB.  

Σε περίπτωση θορύβου υψηλής συχνότητας 1000-3000Hz όπως κραυγές, κατασκευαστικοί θόρυβοι και δυνατή βοή, η μοναδικά μεγάλη κοιλότητα μπορεί επίσης να προσφέρει αίσθηση ησυχίας.  

Ακύρωση θορύβου για κλήσεις 

Τρία μικρόφωνα λειτουργούν ταυτόχρονα 

Για πιο καθαρή εμπειρία κλήσεων 

Ένα ξεχωριστό μικρόφωνο in-ear εγγυάται ακριβή και καθαρό ήχο μέσα στο αφτί, έτσι ώστε να ακούτε τα πάντα καθαρά, ακόμη κι όταν πραγματοποιείτε κλήσεις σε εξωτερικούς χώρους.  

FB Feedback microphone 

FF Feed-forward microphone 

MIC Μικρόφωνο για κλήσεις  

Υποστήριξη Transparency Mode 

Επικοινωνήστε εύκολα φορώντας ακουστικά 

Όταν είναι ενεργοποιημένο το Transparency Mode μπορείτε να ακούσετε καθαρά τι συμβαίνει γύρω σας, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τα ακουστικά. Ο σχεδιασμός in-ear μειώνει περαιτέρω την πίεση του αφτιού, καθιστώντας εύκολη και καθαρή την επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο ακόμα και όταν φοράτε τα ακουστικά.  

12 χιλ. μεγάλος LCP δυναμικός driver 

Ο πανίσχυρος ήχος προέρχεται από εδώ 

Ο γεμάτος, συντονισμένος ήχος είναι το αποτέλεσμα του άκαμπτου διαφράγματος LCP και του μεγάλου δυναμικού driver 12 χιλ. Επιπλέον, οι τρεις ζώνες ευρείας συχνότητας και η ευαίσθητη παροδική απόκριση σας προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, επιτρέποντας να ακούσετε ακόμη και την αναπνοή του τραγουδιστή.  

Διάρκεια ζωής μπαταρίας διάρκειας 30 ωρών 

Μείνετε καθηλωμένοι ακόμα περισσότερο 

Το τσιπ νέας γενιάς έχει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, έτσι ώστε η μουσική σας να κρατάει για ακόμη περισσότερο χρόνο. Η αυτονομία της μπαταρίας διαρκεί έως 6 ώρες για χρήση ενός ακουστικού και έως 30 ώρες με τη θήκη φόρτισης. *  

Χρήση ενός ακουστικού(με απενεργοποιημένο το ANC) 6 ώρες 

Συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας(με απενεργοποιημένο το ANC) 30 ώρες  

* Δεδομένα αυτονομίας μπαταρίας ακουστικών: η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 6 ώρες όταν τα ακουστικά είναι πλήρως φορτισμένα και η ένταση του τηλεφώνου είναι 50%, με απενεργοποίηση ANC και κωδικοποιητή ήχου Bluetooth σε AAC. 

* Όταν τα ακουστικά και η θήκη φόρτισης είναι πλήρως φορτισμένα, η μουσική μπορεί να αναπαραχθεί συνεχώς για περίπου 30 ώρες. Οι συγκεκριμένοι χρόνοι χρήσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες για τη φόρτιση.  

Ασύρματη φόρτιση + ενσύρματη ταχεία φόρτιση 

Χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για ανάκτηση ισχύος * 

Τόσο τα ακουστικά όσο και η θήκη φόρτισης υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση. Δέκα λεπτά φόρτισης για 90 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής. * Η θήκη φόρτισης υποστηρίζει επίσης το πρωτόκολλο ασύρματης φόρτισης Qi, συμβατό με διάφορες συσκευές φόρτισης. Τα ακουστικά μπορούν να φορτιστούν εύκολα μόλις τα τοποθετήσετε ξανά. *  

* Η ασύρματη φόρτιση απαιτεί η θέση φόρτισης των ακουστικών να ευθυγραμμίζεται με τη θέση του ασύρματου φορτιστή, διαφορετικά μπορεί να επηρεαστεί η λειτουργικότητα φόρτισης ή ο χρόνος.  

Άμεση ζεύξη 

Αναδυόμενο παράθυρο MIUI για ταχεία ζεύξη * 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε τη θήκη φόρτισης κοντά στο smartphone και να πατήσετε στην οθόνη μετά την εμφάνιση του αναδυόμενου παραθύρου MIUI. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάλετε τα ακουστικά και το smartphone σας θα μπορεί να τα αναγνωρίζει και να συνδέεται μαζί τους. Εξαιρετικά βολικά, εμφανίζονται επίσης τα επίπεδα μπαταρίας των ακουστικών και η θήκη φόρτισης.  

* Smartphones που υποστηρίζουν επί του παρόντος το αναδυόμενο παράθυρο MIUI: Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 11, Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite. Αναβαθμίστε το λειτουργικό σύστημα των smartphone Xiaomi στην πιο πρόσφατη έκδοση MIUI. Προστίθενται περισσότερα μοντέλα συνεχώς.  

Ανταποκρίνεται στην αφή σας 

Το ομαλό, κρυσταλλικό κεραμικό κάλυμμα υφής και οι σύνθετες διαδικασίες κατασκευής επιτρέπουν ταχύτερες και πιο σταθερές δυνατότητες χρήσης. Απλώς αγγίξτε το πίσω κάλυμμα κεραμικής υφής των ακουστικών για εναλλαγή μεταξύ modes, παύση μουσικής ή ενεργοποίηση φωνητικού ελέγχου. Δουλεύοντας με τους αισθητήρες υπέρυθρων, τα ακουστικά μπορούν να διακόψουν αυτόματα τη μουσική όταν τα βγάλετε και να συνεχίσουν την αναπαραγωγή όταν τεθούν ξανά σε λειτουργία. *  

Απάντηση κλήσεων: Πατήστε δύο φορές 

Εναλλαγή modes: Πατήστε παρατεταμένα το καθένα ακουστικό 

Αναπαραγωγή / Παύση: Πατήστε το δεξί ακουστικό 

Φωνητικός έλεγχος: Αγγίξτε το αριστερό ακουστικό δύο φορές  

* Τα ακουστικά μπορούν να συνεχίσουν αυτόματα την αναπαραγωγή μουσικής, εάν τοποθετηθούν ξανά στη θέση τους μέσα σε 2 λεπτά κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μουσικής.  

Ποικιλία ear buds σιλικόνης για να διαλέξετε 

Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στα αφτιά σας 

Τα εξαιρετικά ear buds των ακουστικών κι ο σχεδιασμός της κοιλότητας ταιριάζουν στα αφτιά και μπλοκάρουν θορύβους, δίνοντάς σας μια άνετη εμπειρία ακόμα και όταν τα φοράτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.  

* Κατά τη φόρτιση, βεβαιωθείτε ότι η θύρα φόρτισης δεν περιέχει υγρασία ή ξένα αντικείμενα. 

* Οι σχετικές φωτογραφίες λειτουργιών ακουστικών σε αυτήν τη σελίδα είναι ενδεικτικές. Οι παράμετροι του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά. Ορισμένες παράμετροι προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν λόγω εξωτερικών παραγόντων όπως το περιβάλλον, οι διαφορές συστήματος κινητού τηλεφώνου. Ανατρέξτε στο πραγματικό προϊόν για λεπτομέρειες. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
ΚακήΚαλή