Menu
Your Cart

SING PARTY & WIRED MICROPHONE WIIU (Wii-U)

SING PARTY & WIRED MICROPHONE WIIU (Wii-U)
SING PARTY & WIRED MICROPHONE WIIU (Wii-U)
SING PARTY & WIRED MICROPHONE WIIU (Wii-U)
SING PARTY & WIRED MICROPHONE WIIU (Wii-U)
SING PARTY & WIRED MICROPHONE WIIU (Wii-U)

Ετοιμαστείτε να χαθείτε στη μουσική Sing PARTY για το Wii U! Το παιχνίδι είναι ένα πλήρες σε τραγούδι και χορό υπερβολή για όλη την οικογένεια και τους φίλους σας, με ένα ευρύ μίγμα των τραγουδιών από τα κλασικά όλων των εποχών με τις σύγχρονες αγαπημένα κόμμα – και ένα μοναδικό set-up για να πάρει ο καθένας στο δωμάτιο επί του σκάφους.

Το παιχνίδι διαθέτει μια ποικιλία λειτουργιών που καθιερώνουν δυναμική ρόλους για όλους σε ένα δωμάτιο. Λειτουργία κόμμα βρίσκεται στην καρδιά της Sing PARTY. Ο τραγουδιστής, κρατώντας το ενσύρματο μικρόφωνο που περιλαμβάνεται με το παιχνίδι, δεν είναι κοιτάζοντας την οθόνη της τηλεόρασης, αλλά διαβάζοντας τους στίχους και συνθήματα απόδοση από το Wii U GamePad. Αυτό επιτρέπει ο τραγουδιστής να αλληλεπιδρούν με το πλήθος, οι οποίοι καλούνται να γίνουν μέρος της παράστασης, ακολουθώντας τα δικά τους λυρικά και χορό οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης. Άλλοι παίκτες μπορούν επίσης να παραλάβετε ένα Wii Remote για να κάνουν τον ήχο από μια ποικιλία μέσων, όπως ένα ντέφι – ή cowbell

Σε Sing λειτουργία θα πρέπει να διαβάζετε τους στίχους του τραγουδιού στην οθόνη της τηλεόρασης και να δοκιμάσετε τις φωνητικές αρετές σας να πάρει πραγματικό χρόνο ανατροφοδότηση. Θα κριθούμε όχι μόνο στο γήπεδο της φωνή σας, αλλά και δύναμη και Flair του, οπότε μην φοβάστε να δώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια δικά σας γύρισμα στο δρόμο σας προς τη νέα υψηλή βαθμολογία! Sing Solo ή σε ένα ντουέτο με έναν συνεργάτη – και, εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα αυτοπεποίθηση, δίνουν τη δυνατότητα Harmony Duet δοκιμάστε το! Εν τω μεταξύ, το κοινό μπορεί να περάσει το Χειριστήριο γύρω από την ήδη ουρά μέχρι τα τραγούδια που θα πρέπει να τραγουδάει δίπλα, μαρμελάδα μαζί με τη μουσική ή να χρησιμοποιήσετε το μίξερ για να παίξει γύρω με τον ήχο? είναι δυνατό να σίγαση της μουσικής, τόσο ο τραγουδιστής – ή η αρχική καλλιτέχνης – εκτελεί ένα cappella, ή μπορείτε να μετριάσει την ένταση της φωνής του αρχικού καλλιτέχνη και να προσθέσετε ένα εφέ αντήχησης με την απόδοση του τραγουδιστή.

Τα πράγματα γίνονται πιο ανταγωνιστικές στη λειτουργία της ομάδας, η οποία σας επιτρέπει να συνεργαστείτε και να αντιμετωπίσει εκτός από τα μουσικά Νέμεσις σας στη μάχη για την υπεροχή σε διάφορους τύπους παιχνιδιών. Θα μπορούσατε να ανταγωνίζονται για το καλύτερο τμήμα σόλο ή τραγουδούν μαζί σαν να σχηματίζεται το δικό σας ποπ συγκρότημα – αλλά μόνο μία ομάδα θα κερδίσει! Εάν ένας αμερόληπτος κριτής είναι στο χέρι μπορεί να διοριστεί για να αξιολογήσετε την απόδοση της κάθε ομάδας, περνώντας κρίση για τους συντρόφους τους με τη χρήση του GamePad.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Practice Mode για να κάνει πρόβες σολιστικά μέρη σας και δυσνόητο τμήματα ενός συγκεκριμένου τραγουδιού. Το Χειριστήριο καθιστά εύκολο να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μέρος και βρόχο αυτό μέχρι να το πάρει ακριβώς δεξιά. Υπάρχει σίγουρα ένα κίνητρο για να βγεί στην κορυφή ως τα βραβεία που κερδίζετε στο Sing κόμμα μπορεί να αναρτηθεί στο Miiverse για όλους τους φίλους σας για να δείτε!

Από τις τρέχουσες επιτυχίες όπως το «Call Me Maybe» από Carly Rae Jepsen, «Glad You Came» από The Wanted, «είμαι δικοί σας» από Jason Mraz και το «Just A Kiss» από Lady Antebellum να σκάσει τους κλασικούς, όπως Βασίλισσας «Don ‘ t Διακοπή Me Now «,» δεν μπορείτε να Γρήγορα αγάπη »από το Supremes και το» I Want You Back «από Jackson 5, τραγουδούν PARTY παραδίδει μια λίστα αναπαραγωγής χάρμα κόμμα με δεκάδες τραγούδια για τους παίκτες όλων των ηλικιών και τα μουσικά γούστα.

Είτε είστε νέοι στην εκτέλεση ή την τακτική Showboat, τραγουδούν PARTY εξασφαλίζει μια άμεση πάρτι στο σαλόνι σας που θα πάρει ακόμα και τον πιο αφοσιωμένο wallflower στα πόδια τους. Το παιχνίδι θα πρέπει να συνδυαστεί με ένα μόνο μικρόφωνο και υποστηρίζει ένα δεύτερο (πωλείται ξεχωριστά).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
ΚακήΚαλή
63,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 51,57€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 15181
Αγορά
Ετικέτες:sing, party, wired, microphone, wiiu, (wii-u)