Παρακαλώ διαβάστε και συμφωνείστε με τους "Όρους Χρήσης" της ιστοσελίδας μας πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία. 


Ο χρήστης - πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν από την αγορά των προϊόντων ή την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα gctech.gr ή και κατά την φυσική του παρουσία στην έδρα.


Ο χρήστης - πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος ή με την καταχώρηση παραγγελίας σε αυτό ή και κατά την διενέργεια οποιασδήποτε αγοράς με φυσική του παρουσία στην έδρα της εταιρείας.1. Περιορισμένη άδεια


Η GC-TECH υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.2. Μεταβολές


Η GC-TECH διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η GC-TECH μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.3. Περιορισμός Ευθύνης


Η GC-TECH, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η GC-TECH είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα. Αγορές στο φυσικό κατάστημα ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα και γενικότερα για οποιαδήποτε αγορά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου κατά την παραλαβή του εμπορεύματος. 4. Πληρωμή μέσω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας.


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard.


Στη φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (ονοματεπώνυμο, αριθμό & ημερομηνία λήξης της κάρτας κτλ).


Αν θέλετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή του δέματος θα πρέπει να έχετε μαζί σας και την ταυτότητά σας, την οποία θα πρέπει να δείξετε όταν σας ζητηθεί. Αν δεν έχετε την ταυτότητά σας για επιβεβαίωση στοιχείων παραλήπτη η παραγγελία δεν θα παραδίδεται και θα επιστρέφει.


Τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών). Οι συναλλαγές και πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της EUROBANK  με τη χρήση της μεθόδου ανακατεύθυνσης (redirection). Οι συναλλαγές σας στη φόρμα της EUROBANK πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά κρυπτογράφησης.


Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.Το ίδιο ισχύει και αν παραγγείλετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλήπτη να αναγράφεται στην κάρτα.


Στην περίπτωση που έχετε κάνει παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας για αποστολή στον χώρο σας, εμείς μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή από την τράπεζα σας (συνήθως μέσα σε 24-48 ώρες από την στιγμή καταχώρισης της παραγγελίας σας) θα αποστέλλουμε άμεσα   την παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.


Για πληρωμές στο κατάστημά μας μέσω πιστωτικής κάρτας έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού της παραγγελίας σας έως και σε 48 δόσεις (Το επιτόκιο εξαρτάται από την τράπεζά σας).5. Πληρωμή με PayPal


Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρίας GCTECH. Όταν η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω PayPal επιβαρύνεστε με προμήθεια 5% το οποίο ποσό το βλέπετε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η παραγγελία δεν θα αποσταλεί σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής διαφέρει και δεν είναι επιβεβαιωμένη στην PayPal.6. Εγγυήσεις


Ισχύουν με την επίδειξη της απόδειξης συναλλαγής και μόνο με αυτήν στην εκάστοτε αντιπροσωπεία κάθε εμπορεύματος. Σε κάθε περίπτωση εγγύησης απευθύνεστε μόνο στην αντιπροσωπεία και όχι στο κατάστημα μας. Ισχύουν οι όποιοι όροι και προϋποθέσεις έχει θέσει η κάθε αντιπροσωπεία για κάθε είδος. Σε εμπορεύματα δικής μας εισαγωγής η εγγύηση παρέχεται μόνο με παράδοση του εμπορεύματος στην έδρα μας ή με δική σας χρέωση και αποστολή του στην έδρα μας.


Σε περίπτωση που το προϊόν που αγοράστηκε από την πελάτη παρουσιάσει ελάττωμα ή μη ενδεδειγμένη λειτουργία εντός της χρονικής περιόδου που ορίζει ο κατασκευαστής ως εγγύηση, ο πελάτης οφείλει να το γνωστοποιήσει αμέσως στην εταιρεία είτε με email (support@gctech.gr) ή τηλεφωνικά ή με φυσική σας παρουσία για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος. 


Αν απαιτείται έλεγχος από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας για την διαπίστωση του προβλήματος, η αποστολή του προϊόντος μπορεί να γίνει στην έδρα μας με έξοδα τα οποία χρεώνεται ο καταναλωτής ή να το παραδώσει ο ίδιος στην έδρα μας.


Εάν το πρόβλημα του ελαττωματικού προϊόντος δύναται να επισκευαστεί (εντός του καθεστώτος εκχώρησης δικαιώματος επισκευών από τον κατασκευαστή στην εταιρεία) τότε επισκευάζεται από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Ο χρόνος επισκευής από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των απαιτούμενων ανταλλακτικών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει τις 30 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση ή όταν ο χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις 30 εργάσιμες ημέρες λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, τότε αποστέλλεται στον κατασκευαστή για επισκευή ή αντικατάσταση. Η διαδικασία της αντικατάστασης, εφόσον αυτήν προβλέπεται, μπορεί να διαρκέσει από 2 ημέρες έως και 60 εργάσιμες ημέρες.


Κατόπιν της τελικής ετυμηγορίας - λύσης  που θα προτείνει ο κατασκευαστή η εταιρεία παύει να φέρει την παραμικρή ευθύνη ή υποχρέωση έναντι του συγκεκριμένου προϊόντος. Ο δε πελάτης διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής σε οποιαδήποτε ένδικο μέσο κρίνει απαραίτητο εναντίον του κατασκευαστή και  μόνο μετά την ανακοίνωση της  ετυμηγορίας  - λύσης από αυτόν αλλά δεν δύναται να προσφύγει εναντίον της εταιρείας καθώς η απόφαση του κατασκευαστή είναι δεσμευτική για την εταιρεία.7. Επιστροφές εμπορευμάτων


Στη gctech.gr προσπαθούμε να προσφέρουμε την μέγιστη ποιότητα και εγγυημένο service, γι' αυτό λοιπόν θα θέλαμε (ζητούμε) από τους πελάτες μας σε περίπτωση επιστροφής - αλλαγής προϊόντος να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:


Το προϊόν να μην έχει ανοιχθεί και να είναι κλειστό στη συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί κατ’ οποιανδήποτε τρόπο.


Να βρίσκεται στην συσκευασία του με τα συνοδευτικά καρτελάκια όπως επίσης να μην έχουν ξεκολληθεί ετικέτες ή αυτοκόλλητα.


Δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η λωρίδα εγγύησης (αν υπάρχει).


Να παραμένει καθαρό-άψογο  όπως αγοράστηκε.


Να μην έχει χτυπηθεί ή αλλοιωθεί η συσκευασία.


Να μην έχουν ανοιχθεί αεροστεγώς σφραγισμένα αντικείμενα.


Να μην έχουν παρέλθει περισσότερες από (14) ημέρες από την ημέρα παραλαβής.


Το προϊόν που θα επιστραφεί να συνοδεύεται από το ανάλογο παραστατικό αγοράς (απόδειξη - τιμολόγιο).


Αλλαγές - επιστροφές είναι εφικτές όταν:


Το προϊόν δεν ικανοποιεί τον πελάτη ως προς τις προσδοκίες του. Στην περίπτωση αυτή  όλα τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη .


Το προϊόν αφορά διαφορετικό κωδικό από αυτόν που παραγγέλθηκε. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας και τα μεταφορικά επιβαρύνουν τη gctech.gr


Θα πρέπει ο πελάτης να συμπληρώσει τη φόρμα επιστροφής προϊόντος και ύστερα από δική μας επικοινωνία - ενημέρωση να παραδίδεται ή να αποστέλλεται το προϊόν στην έδρα μας.


Σε περίπτωση που στείλετε το προϊόν χωρίς να έχετε συμπληρώσει την φόρμα επιστροφής θα γίνεται άρνηση παραλαβής. Στο E-mail που θα λάβετε σας δίνουμε αναλυτικά οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος όπως και για τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν στέλνουμε το νέο προϊόν μέχρι να παραλάβουμε το επιστρεφόμενο και εφ' όσον έχουν τηρηθεί οι παραπάνω προϋποθέσεις.


Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής - αλλαγής προϊόντων θα πρέπει να παραδοθούν σε άριστη κατάσταση στην έδρα μας με δικά σας έξοδα τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας, και κατόπιν με δική σας χρέωση θα αποστέλλονται πίσω στην διεύθυνσή σας.


Σε περιπτώσεις εγγυήσεων,  το εμπόρευμα πρέπει να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση στην έδρα μας με δικά σας έξοδα τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας. Όταν επιβεβαιωθεί ότι για το εμπόρευμα ισχύει ή καλύπτεται με εγγύηση τότε με δική μας χρέωση θα αποστέλλεται πίσω στην διεύθυνσή σας καινούργιο προϊόν. Σε περίπτωση δικιά μας υπαιτιότητάς [λάθος προϊόν] θα καλύπτουμε εμείς τα έξοδα μεταφοράς από και προς τον πελάτη. 


Σε περίπτωση καταστροφής μερικής ή ολικής του εμπορεύματος κατά την αποστολή του με courier ή ταχυδρομείο θα πρέπει να έχετε ζητήσει για επιβεβαίωση από την courier κατά την παραλαβή του δέματος επίσημο χαρτί που θα πιστοποιεί την κατεστραμμένη - ταλαιπωρημένη συσκευασία και την ενδεχόμενη καταστροφή του εμπορεύματος.


Είναι πολύ βασικό και για την δική σας εξυπηρέτηση και ασφάλεια να ελέγχετε την κατάσταση του δέματος πριν την παραλαβή του.


Προσοχή γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε καμιά αποζημίωση.


Η μη τήρηση των ανωτέρω προϋποθέσεων καθιστά αδύνατη την αντικατάσταση του προϊόντος.


Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στο 210-9604755 ή στο support@gctech.gr


Η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αντικαταστήσει το επιστρεφόμενο προϊόν με ιδίου τύπου προϊόν.  Σε περίπτωση αδυναμίας της εταιρείας να αντικαταστήσει το επιστρεφόμενο προϊόν, είτε λόγω μη διαθεσιμότητας ή απόσυρσης του από τον κατασκευαστή, ή λόγω μεγάλης χρονικής διάρκειας παραλαβής του από τον κατασκευαστή τότε δύναται με συναίνεση του πελάτη να αντικατασταθεί με παρόμοιο προϊόν ή να κοπεί πιστωτικό.


Ο δε πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει άλλα προϊόντα ισόποσης ή και μεγαλύτερης αξίας από την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η οποιαδήποτε οικονομική διαφορά προκύψει μεταξύ του επιστρεφόμενου και του αντικαθιστούμενου προϊόντος  είτε καταβάλλεται από τον πελάτη ή αναπληρώνεται με προϊόντα ίσης αξίας επιλογής του πελάτη.8. Περιγραφές Προϊόντων


Η GCTECH προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα gctech.gr. Εντούτοις, δεν είναι υπεύθυνη σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος gctech.gr είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη9. Παραλαβή και πληρωμή εμπορεύματος στο κατάστημά μας.


Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και παραλάβετε τα εμπορεύματα που θέλετε αμέσως από το κεντρικό κατάστημά μας.


Διεύθυνση έδρας & παραλαβής:  GCTECH, Γούναρη 73, Άνω Γλυφάδα, 16561, Αθήνα


Ωράριο παραλαβής: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-20.00 & Σάββατο 10.00-16.00.


Η τηλεφωνική παραγγελία ισχύει για 48 ώρες, κατόπιν ακυρώνεται.10. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.


Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε και στείλτε μας με fax στο 210-9604755 ή με email στο info@gctech.gr το αποδεικτικό του αντιτίμου κατάθεσης αναγράφοντας υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο καταχώρησης της παραγγελίας και τον αριθμό της παραγγελίας.


Εμείς μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή αποστέλλουμε την παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει άμεσα.


Επιλέξτε όποια τράπεζα επιθυμείτε από τις παρακάτω:


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  18100121492 - ΙΒΑΝ GR2601101810000018100121492 
EUROBANK 
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  0026.0523.39.0200089612 - IBAN GR0202605230000390200089612
ALPHA BANK 
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  386002002002427 - ΙΒΑΝ GR0501403860386002002002427


Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΛΟΥΙΖΟΣ Γ.


Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε εξολοκλήρου όλες τις χρεώσεις μεταφοράς του εμβάσματος προς τις συνεργαζόμενες σε εμάς τράπεζες.11. Αγορές μεταχειρισμένων εμπορευμάτων.


Σε όλες τις περιπτώσεις αγοράς μεταχειρισμένων εμπορευμάτων είτε από το φυσικό κατάστημα είτε από το online κατάστημά μας ισχύει περιορισμένη ευθύνη όσο αφορά την λειτουργία του κάθε εμπορεύματος. Συγκεκριμένα σε κάθε μεταχειρισμένο εμπόρευμα [ηλεκτρονικά, περιφερειακά, παιχνίδια κ.α....] έχει γίνει έλεγχος από το κατάστημά μας, έχει επιβεβαιωθεί η λειτουργία του και έπειτα έχει προωθηθεί για πώληση. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν παρέχεται εγγύηση ολική η μερική. Ο κάθε πελάτης αγοράζοντας μεταχειρισμένο [used] εμπόρευμα δέχεται και αναγνωρίζει την περιορισμένη η καθόλου εγγύηση [αν υπάρχει εγγύηση θα αναφέρεται στην περιγραφή του κάθε εμπορεύματος]. Ειδικότερα σε παιχνίδια και software καινούργια η μεταχειρισμένα δεν παρέχεται σε καμιά περίπτωση εγγύηση και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής η αντικατάστασης. Ο κάθε πελάτης γνωρίζει και αποδέχεται όλους τους όρους με την καταχώρηση κάθε παραγγελίας.12. Ακύρωση και άρνηση παραλαβής παραγγελίας.Σε κάθε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει τηλεφωνικά η με mail να μας ειδοποιήσετε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Οι αποστολές των δεμάτων γίνονται καθημερινά στις 16.00 και Σάββατα στις 13.00 και θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει έγκαιρα [τουλάχιστον 1 ώρα πριν την παραλαβή από την courier]. Προτιμήστε άμεση επικοινωνία τηλεφωνικά για οποιαδήποτε ακύρωση η αλλαγή διότι η ενημέρωση μέσω mail ενδέχεται να μην γίνει άμεσα αντιληπτή. Σε όλες τις περιπτώσεις που το δέμα σας έχει παραληφθεί από την courier δεν γίνεται ακύρωση χωρίς χρέωση των μεταφορικών που θα πρέπει να καταβάλει ο παραλήπτης ακόμα και χωρίς να παραλάβει το δέμα σε μια από τις τράπεζες που αναγράφονται στην σελίδα μας. Ο πελάτης θα πρέπει να καταβάλει το σύνολο των μεταφορικών ακόμα και σε περίπτωση που αρνηθεί την παραλαβή του για οποιοδήποτε λόγο εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση από το κατάστημά μας και υπάρχει και αντίστοιχο mail που έχει αποσταλεί στο mail που έχει δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του.13. Παραγγελίες - Ποσότητα.


Σε όλα τα προϊόντα οι τιμές αναφέρονται σε 1 τεμάχιο ή μέτρο εκτός και αν αναγράφεται στη περιγραφή ή στον τίτλο άλλη ποσότητα ή κουλούρα ή συσκευασία.14. Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα και επιστροφές.


Εάν η αγορά γίνει στο φυσικό κατάστημα (παραλαβή από το κατάστημα) βάση ενωσιακής νομοθεσίας ο πελάτης δεν έχει νόμιμο δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα προς επιστροφή χρημάτων. Μπορεί όμως να τα επιστρέψει προς αλλαγή με ίδιο ή αντίστοιχο προϊόν εφόσον καλύπτεται από τις παραπάνω διατάξεις για επιστροφές - εγγυήσεις.


Απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε αλλαγή ο πελάτης να έχει μαζί του την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.15. Skroutz Analytics


Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.16. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα.


Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της GC-TECH με κάθε Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας © 2015-2019.


Επιφυλασσομένων όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.


H εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί εν μέρει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και την πολιτική της.Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα πρέπει να διαβάσετε και τις πληροφορίες αποστολής-παραλαβής, τις πληροφορίες που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα, τις πληροφορίες εγγυήσεων αλλά και την πολιτική cookies. Πατώντας "ολοκλήρωση παραγγελίας" αποδέχεστε τα παραπάνω.