Menu
Your Cart

NBA 2K18 (PS4)

NBA 2K18 (PS4)
NBA 2K18 (PS4)
NBA 2K18 (PS4)
NBA 2K18 (PS4)
NBA 2K18 (PS4)
NBA 2K18 (PS4)
NBA 2K18 (PS4)
29,85€
Χωρίς ΦΠΑ: 24,07€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 14145
Αγορά

Ετοιμάσου για το NBA 2K18 - PS4 GAME, το παιχνίδι φαινόμενο του είδους του. Η καινούργια έκδοση περιλαμβάνει όλες τις ομάδες και τους παίκτες του NBA. Επίσης έχουν προστεθεί ομάδες και παίκτες παλαιότερων εποχών, όπως οι Chicago Bulls του 1995–96, οι Boston Celtics του 1985–86 και πολλές άλλες.

Με τη λειτουργία παιχνιδιού MyCareer έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου παίκτη και να τον προσαρμόσεις στα γούστα σου, ενώ χτίζεις την καριέρα του. Τα εργαλεία δημιουργίας έχουν αναδημιουργηθεί επιμελώς και επιτρέπουν εκτός των άλλων, αλλαγές στο κούρεμα ή στο σωματότυπο του παίκτη σου!

Οι λειτουργίες παιχνιδιού MyGM και MyLeague σου επιτρέπουν να μανατζάρεις όλες τις πτυχές μιας ομάδας. Το MyGM στοχεύει περισσότερο στο ρεαλισμό ενώ το MyLeague προσφέρει περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Για έκτη συνεχή χρονιά, το παιχνίδι διαθέτει το MyTeam mode, μια λειτουργία που βασίζεται στην ιδέα της δημιουργίας της απόλυτης ομάδας και υποστηρίζει το virtual trading card collection.

Τέλος, το NBA 2K18 - PS4 GAME πρόκειται να προσφέρει στους παίκτες του μερικές ακόμα καινούργιες προσθήκες οι οποίες θα κάνουν το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό και θα επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών σε ένα πιο ανοιχτό περιβάλλον, εκτός αγωνιστικού χώρου!

Μετά την άνευ προηγουμένου κυκλοφορία του NBA 2K17, η αποκλειστική σειρά NBA 2K κατοχυρώνει τον ισχυρισμό της ως του πλέον αυθεντικού σπορ παιχνιδιού βίντεο με το NBA 2K18. Σύμφωνα με το μότο του franchise "πώς θα πρέπει όλα τα βιντεοπαιχνίδια των σπορ να φιλοδοξούν να γίνουν", το NBA 2K18 θα μεταφέρει το παιχνίδι σε νέα επίπεδα και θα συνεχίσει να καθιστά ασαφή τα όρια μεταξύ παιχνιδιού και πραγματικότητας. Γράψτε την δική σας ιστορία, χτήστε την ομάδα των ονείρων σας, πάρτε τον έλεγχο του πρωταθλήματος, ή αποδείξτε ότι είστε ο καλύτερος ενάντια σε άλλους παίχτες από όλο το κόσμο.


Δημιουργήστε τον χαρακτήρα σας με το MyPlayer και ξεκινήστε το δικό σας ταξίδι στο NBA με το MyCareer.

Δημιουργήστε την δική σας ομάδα All-Star με το MyTeam και με νέες κάρτες.

MyLeague και MyGM. Πάρτε τον έλεγχο του NBA franchise ή όλόκληρου του πρωταθλήματος.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
ΚακήΚαλή
Ετικέτες:nba, 2k18, (ps4)